Megosztanám, de hogyan?

//Megosztanám, de hogyan?

A Capability Channel által gyártott, publikált weboldalak, szöveges tartalmak, képi- és hangfelvételek, illusztrációk, profil- és borítóképek, grafikai elemek, logók, animációk egységesen szellemi tulajdonnak minőssülnek. Rengeteg idő, energia és anyagi befektetésébe került, hogy eljussunk odáig, ahol most vagyunk.

Ahogy mások sem, így a Capability Channel sem örülne, ha viszont látná máshol az általa elkészített és publikált weboldalakat, szöveges tartalmakat, képi- és hangfelvételeket, illusztrációkat, profil- és borítóképeket, grafikai elemeket, logókat és animációkat.

Éppen ezért az alábbi ajánlás alapján lehet megosztani a Capability Channel weboldalait, szöveges tartalmait, képi- és hangfelvételeit, illusztrációit, profil- és borítóképeit, grafikai elemeit, logóit és animációit.

  • Mindig az eredeti YouTubeos, Facebookos vagy weboldal bejegyzés kerüljön megosztásra
  • Az új bejegyzésekben minden esetben kerüljön feltüntetésre a Capability Channel neve megjelölés formájában. Ezt úgy lehet megtenni, hogy a billentyűzeten @ jelet írunk, majd utána, szóköz nélkül begépeljük a Capability Channelt. Így: @capabilitychannel Ha mindent jól csináltunk, a Facebook felhozza javaslatként az oldalunkat, így csak rá kell kattintani, és máris kész az oldalunk megjelölése. Például így: Forrás: Capability Channel
  • Amennyiben az eredeti bejegyésből szöveg is megosztásra kerül, azt minden esetben “” jelbe kell tenni, hiszen idézzük a szöveget
  • Amennyiben saját weboldalba építve kerül megosztásra egy YouTube videó, mindig az eredeti videó YouTubeos beágyazási kódját használjuk. Ez elérhető a YouTube videó alatt a “Megosztás” linkre kattintva, majd alatta a “Beáyazás” lehetőségre kattintva.

A Capability Channel írásos kifejezett írásos engedélye nélkül a felhasználók nem szerkeszthetik, másolhatják le, terjeszthetik, reprodukálhatják, használhatják fel hirdetési célból vagy a szerződésben megállapodott célon túl a Capability Channel weboldalait, szöveges tartalmait, képi- és hangfelvételeit, illusztrációit, profil- és borítóképeit, grafikai elemeit, logóit és animációit.

Írásos engedélyért forduljon bizalommal munkatársainkhoz!

By | 2018-01-19T16:09:58+00:00 January 19th, 2018|Blog|0 Comments

About the Author: