VIII. Magyar Világtalálkozó Szépe sajtótájékoztató

/, Műsoraink/VIII. Magyar Világtalálkozó Szépe sajtótájékoztató

2018. május 23-án szerdán 15:00 órakor került megrendezésre a VIII. Magyar Világtalálkozó Szépe sajtótájékoztató, amelyen a Capability Channel is jelen volt és forgatott.

A sajtótájékoztató – amelynek a budapesti Indonéz Köztársaság Nagykövetsége adott otthont – alkalmából beszédet mondott Széles Emília főszervező, Wening Esthyprobo Nagykövet Asszony, és bemutatásra kerültek a Királynők, akiket a 2018. május 19-én megrendezett VIII. Magyar Világtalálkozó Szépe szépségversenyen választottak meg ünnepélyes keretek között, gálaműsorral egybekötve.

Fehérvári Dóra (a jobb oldali szépségkirálynő) és Steiger Nikoletta (a bal oldali szépségkirálynő) külön-külön is bemutatkoztak. A két Udvarhölgy (Gyurácz Anna és Szick Petra) egyéb elfoglaltságaik miatt sajnos nem tudtak jelen lenni a sajtótájékoztatón.

A sajtótájékoztató végén Buday Gergely, A Nemzeti Divat Liga Magyarország Egyesület részeként működő Ability Fashion Team vezetője meghívta a királynőket és az udvarhölgyeket a 2018. augusztus 31-én megrendezésre kerülő Vár a kifutó! – II. Felvonás című eseményre, amelyet a budavári Hilton Budapest szállodában rendeznek meg. A rendezvényről bővebben a Vár a kifutó! – II. Felvonás hivatalos weboldalán olvashattok.

By | 2018-05-26T23:01:21+00:00 May 24th, 2018|Egyéb, Műsoraink|0 Comments

About the Author: