VIII. Magyar Világtalálkozó Szépe

///VIII. Magyar Világtalálkozó Szépe

2018. május 19-én este 17:00 órától az V. kerületi Milleneum Centerben (Piarista utca 4.) kerül megrendezésre a VIII. Magyar Világtalálkozó Szépe döntő és gálaest, amelyet az interneten ÉLŐBEN is lehet majd követni. 

A Szépség – Egészség – Divat napja, ahol ázsiai és magyar divattervezők divat show műsorral mutatják be munkáikat. A három témakörben színvonalas kiállítások, érdekes előadások teszik színessé a rendezvényt. Ázsiai országok közül indonéz, laoszi divattervezők vonultatják fel munkáikat a nagykövetségek bevonásával.

Az Esti Gála során a VIII. Világtalálkozó Szépe nemzetközi szépségverseny döntőjét rendezzük meg, amit egy after party követ azt est folyamán.

A VIII. Világtalálkozó Szépe választás alkalmával megválasszuk a világ legszebb magyar lányát, aki a következő évben a magyar kultúrát, divatot, gazdaságot képviseli szerte a világban. A döntős lányok a polgári értékrendet követve utcai ruhában, népviseletben és estélyi ruhában mutatkoznak be. E műsorblokkal kapcsolódunk a Magyar Világtalálkozó programsorozatához.

A nemzetközi zsűriben nagykövetek, üzletemberek, a divat és szépség szakma jeles képviselői jelennek meg.

A jeles napot a királynő tiszteletére nemzetközi after party zárja, a – döntős lányok részvételével – fogadással egybekötve, ahol hazai és nemzetközi kapcsolatépítésre is sor kerülhet.

E rendezvény hagyomány teremtő lesz, ami a világ számos országában kerül majd megrendezésre a gazdaság ottani szereplőinek bevonásával.

VIII. Magyar Világtalálkozó Szépe eseményt a Capability Channel ÉLŐBEN közvetíti hivatalos Twitch csatornáján. A közvetítés esemény oldala elérhető a https://www.twitch.tv/events/S9oIY7uXSGK-s3GGjBA5pw címen.

By | 2018-05-15T05:34:50+00:00 May 15th, 2018|Hírek|2 Comments

About the Author: